MO*artikel genomineerd voor De Loep

De VVOJ, de Vereniging voor Onderzoeksjournalisten, heeft vandaag de nominaties bekendgemaakt voor De Loep, haar jaarlijkse prijs voor onderzoeksjournalistiek. Het artikel ‘Reynders spot met het parlement’, dat in MO* verscheen, is genomineerd voor de aanmoedigingsprijs.
  • Berber Verpoest en Mathias Bienstman Minister Reynders Berber Verpoest en Mathias Bienstman
In het artikel leggen Mathias Bienstman en Berber Verpoest de opmerkelijke rol bloot van de Belgische minister van Financiën Didier Reynders bij de benoeming van banktoezichthouders.
Op 19 november 2010 maakt de VVOJ de winnaars van De Loep bekend tijdens het diner van de VVOJ conferentie in Gent. De winnaar van de aanmoedigingsprijs ontvangt een oorkonde en een geldprijs van 750 euro. Indien een prijs wordt toegekend voor een productie met meer dan één auteur, krijgen de auteurs elk een beeldje en een oorkonde, het geldbedrag wordt gedeeld.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2793   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2793  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.