Eet je eigen buurt op

Pam Warhurst: How we can eat our landscapes

Wat moet een gemeenschap doen met haar braakliggend land? Voedsel planten, natuurlijk. Met energie en humor vertelt Pam Warhurst het verhaal van hoe zijzelf en een groeiend team van vrijwilligers samenkwamen om stukken ongebruikt land om te vormen tot gemeenschappelijke groentetuinen.

Pam Warhurst is mede-oprichter van Incredible Edible, een inititatief in het Engelse stadje Todmorden, om voedsel lokaal te produceren op ongebruikt land.

Bekijk de video hieronder met Nederlandse ondertitels.

Laat een reactie achter

Javascript is vereist om dit formulier te gebruiken.

LEES OOK

Public Domain
Ik heb zondag in de file gestaan. Niet onmiddellijk wereldschokkend zult u zeggen, en u heeft gelijk. Wereldschokkend was het niet, maar toch een beetje bangelijk. Het was geen gewone file.
secretaría de comunicación CC BY-NC-ND 2.0
Het bestuur van het staatsoliebedrijf Ancap in Uruguay wordt beschuldigt van corruptie en vriendjespolitiek. De excessieve uitgaven tijdens de Mujica administratie brachten het
Public Domain
Saskia Blaere, coördinator van Lébi! had donderdag 4 februari haar handen vol met de straatcampagne naar aanleiding van Wereldkankerdag.
Sadasiv Swain (CC by 2.0)
Een nier afstaan tegen betaling en vervolgens geen cent zien van het beloofde bedrag. Bij arme inwoners van de Centrale Provincie in Sri Lanka komt dat voor.
X

Ontdek

MO*nieuwsbrieven

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het belangrijkste mondiaal nieuws.

Facebook/Twitter

Blijf op de hoogte van het belangrijkste mondiaal nieuws.

MO*magazine

Abonneer je op ons unieke kwartaalmagazine voor slechts € 20.

Een abonnement nemen

MO*papers

Abonneer je op de gratis digitale achtergronddossiers (pdf) over actuele mondiale thema’s.