Witte soldaten in Jeruzalem

The White Soldier

Yuda Braun is een 27-jarige artiest en voormalig lid van het Israëlisch leger. Met plastieken geweren en witte verf wil de 'Witte Soldaat' met kunst verder gaan waar vredesonderhandelingen stoppen. Wanneer hij een bataljon recruteert en op patrouille trekt in Oost-Jeruzalem weekt hij moeiteloos reacties los van zowel Israëli's als Palestijnen.

LEES OOK

© Brecht Goris
In de discussie over de aanpak van de economische crisis verdwijnt de ecologische component van die crisis al te vaak uit beeld. En dat is geen goed idee.
Leonardo DiCaprio roept in een filmpje op tot een vermindering van de CO2-uitstoot. Binnenkort publiceert de bekende Amerikaanse acteur nog drie gelijkaardige video's.
Naar aanleiding van de aanhoudende berichten over mogelijke stroomuitval komende winter, laat Hendrik Vandamme, voorzitter van het Algemeen Boerensyndicaat zijn licht schijnen over plattelandsenerg
(c) Reuters / Hani Amara
In Libië lijkt het vuur aan de lont. Na Benghazi is nu ook hoofdstad Tripoli het front geworden van gevechten tussen schimmige en sterk bewapende milities.

Laat een reactie achter

Javascript is vereist om dit formulier te gebruiken.