Win een duoticket voor de theatervoorstelling "De Terugkeer-Turk"

Op donderdag 8 juni kan je in Kultuurfaktorij Monty in Antwerpen naar de Belgische première van “De Terugkeer-Turk” van muziektheatergezelschap De Lizzy Timmers Groep gaan kijken. Een energieke voorstelling over onderbuikverlangens en toekomstdromen. Wij geven 5 duotickets weg.

Win een duoticket!

De Lizzy Timmers Groep brengt muziektheater over Nederlanders met Turkse roots, die migreren naar Turkije. Op dit moment vertrekken meer mensen naar Turkije, dan dat er Turken in Nederland komen wonen. De voorstelling is gebaseerd op verhalen van jonge mensen die besloten naar hun ‘andere land’ te verhuizen; een land waar hun ouders of grootouders vandaan kwamen, maar waar ze zelf nooit woonden. Kun je wel terugkeren naar een plek waar je zelf nooit een thuis had?

De Terugkeer-Turk toont een radicale nuance en verdedigt de grijstinten in het verhitte debat over identiteit, afkomst en discriminatie. Een energieke voorstelling over onderbuikverlangens en toekomstdromen.

MO* mag 5 duotickets weggeven voor deze voorstelling op 8 juni om 20u30 in Monty Antwerpen. Vul het webformulier in. De winnaars worden via e-mail verwittigd.

Laat een reactie achter

Javascript is vereist om dit formulier te gebruiken.

LEES OOK

Hoe meer we integreren, hoe meer verwijderd we geraken van onze familie. Tegelijkertijd worden we in het Westen gezien als mensen die hier niet horen.
Melissa Youngern (CC BY-NC-ND 2.0)
Dankzij Erdogan heeft Vlaanderen zijn trotse Turken herontdekt.
© Brecht Goris
Na het Turkse referendum van afgelopen weekend is het debat rond het thema van de dubbele nationaliteit in alle hevigheid losgebroken.
Chinese opschriften op een etalageruit, Hebreeuwse namen op een uithangbord, Turkse bakkers die ook groenten verkopen of een Marokkaanse snackbar met kapsalon, dit zijn stukjes identiteit van de ei
Nooit meer tonen X

Ontdek

MO*nieuwsbrieven

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het belangrijkste mondiaal nieuws.

Facebook/Twitter

Blijf op de hoogte van het belangrijkste mondiaal nieuws.

MO*magazine

Abonneer je op ons unieke kwartaalmagazine voor slechts € 28.

Een abonnement nemen

MO*papers

Abonneer je op de gratis digitale achtergronddossiers (pdf) over actuele mondiale thema’s.