Win een weekendticket voor Festival Dranouter

Festival Dranouter mag dan wel één van de oudste festivals van het land zijn, ook na 42 edities is het festival meer dan ooit ‘alive and kicking’. Voor de komende editie van 4 tot 6 augustus mogen we 5 weekendtickets weggeven.

Win een ticket!

In 2015 verhuisde het festivalterrein naar de nieuwe locatie met zicht op de flanken van de Kemmelberg. De vernieuwde festivalformule met een combinatie van straffe concerten, verrassende randanimatie, leuke kinderprogrammatie en veelkleurige foodstands wordt fel gesmaakt door zowel pers als publiek.

Festival Dranouter blijft een gemoedelijk en gezinsvriendelijk driedaags muziekfeest, in één van de mooiste landschappen die ons land rijk is. Dankzij de jarenlange samenwerking met Natuurpunt zetten de organisatoren zich ook in om deze prachtige omgeving te beschermen. 

De muzikale slogan van het festival luidt ‘Festival Of New Traditions’. Met deze duidelijke keuze voor folk en roots nemen de organisatoren een unieke positie in binnen het festivallandschap. Een fijne selectie van internationale en Belgische acts, afgewerkt met onbekende parels, sieren de affiche.

MO* mag 5 single weekendtickets weggeven voor Festival Dranouter. Vul het webformulier in. De winnaars worden via e-mail verwittigd.

Laat een reactie achter

Javascript is vereist om dit formulier te gebruiken.

LEES OOK

Op 28, 29 en 30 juli vindt de negende editie van Zilleghem Folk plaats.
© Lieve Boussauw
Brosella Folk & Jazz festival is een vaste waarde binnen de Brusselse muziekwereld en strijkt ook dit jaar neer in het prachtige Groentheater, naast het Atomium.
© EKKIZ
Een exclusief aanbod voor geïnteresseerde MO*lezers. Kunstenaar EKKIZ stelt deze zomer zijn beelden en collages tentoon in Sint-Niklaas. Artecubelga.
Op dinsdag 14 februari gaat de film “Silence” van Martin Scorsese in avant-première.
Nooit meer tonen X

Ontdek

MO*nieuwsbrieven

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het belangrijkste mondiaal nieuws.

Facebook/Twitter

Blijf op de hoogte van het belangrijkste mondiaal nieuws.

MO*magazine

Abonneer je op ons unieke kwartaalmagazine voor slechts € 28.

Een abonnement nemen

MO*papers

Abonneer je op de gratis digitale achtergronddossiers (pdf) over actuele mondiale thema’s.