Art for Earth dit najaar van start

België krijgt dit najaar een eigen Live Earth-concert voorgeschoteld door de vzw People for Earth. Die organisatie zal de concerten organiseren en seminars organiseren waarbij People for Earth bedrijven, wetenschappers en politici zal samenbrengen.
Bedoeling van de seminars is ervaringen en deskundigheid inzake ecologisch ondernemen samen te brengen. De vzw wil ook een website met databank lanceren waar alle eco-informatie gebundeld wordt, schrijft Els Keytsman van Groen! op haar weblog. Keytsman behoort, samen met Tom Kestens van Lalalover en de klimaatabassadeur van Al Gore voor België, Serge Degheldere, tot de oprichters van de vzw People for Earth.
‘Ons project: de ecologische community in kaart brengen en inspireren met projecten. Om te beginnen natuurlijk ART FOR EARTH’, schrijft Tom Kestens op zijn blog. In het najaar komt er een eerste concert in België, in navolging van de wereldwijde Live Earth-concerten van 7 juli. Tijdens Art for Earth zullen muzikanten, schrijvers en stand-up comedians op het podium staan, bezoekers zullen ook concrete informatie kunnen krijgen.

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Wil je dat MO* dit soort verhalen blijft brengen?
Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 2630   proMO*’s steunen ons vandaag al.

Word proMO* of Doe een gift