Colora festival verhuist

Deze zomer presenteren het Cultureel Centrum Oratoriënhof, het Masereelfonds en 30CC, het Cultuurcentrum van Leuven, voor de zeventiende keer Colora festival. Dit intercultureel festival is uitgegroeid tot een vaste waarde in het zomerse cultuuraanbod in Leuven en wil meteen ook zijn bijdrage leveren tot onze steeds meer interculturele samenleving.
Na 16 edities in de tuin van het Oratoriënhof zocht en vond dit intercultureel wereldmuziekfestival nieuwe horizonten in hartje Leuven. In 2007 verdedigt het prachtige, historische binnenplein van de Romaanse Poort de Colorakleuren. Colora festival staat voor vier zaterdagen wereldmuziek van hier en elders voor mensen van hier en elders.
Op het programma staan namen als Orchestre International du Vetex, The Rhythm Junks, Het Nationaal Orkest van Meulenberg, Konono N°1, The RoseRoomSwing, La Xula, Sindicato Sonico en Savana Station.
Dankzij de grotere locatie biedt het festival, behalve muziek, meer ruimte voor een cultuurforum van allochtone en wereldorganisaties. Interactieve infostands bieden, naast gekleurde hapjes, meer uitleg over hun werking en programma. En op het cultuurforum is er ook plaats voor korte artistieke acts voor de start van de podiumconcerten.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 3196   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift