Het zuiden zindert op het Vijverfestival

Op zaterdag 10 juli vindt in en rond het park aan het gemeentehuis van Dilbeek de zevende editie plaats van het Vijverfestival.
  • Vijverfestival Op 10 juli in Dilbeek Vijverfestival
De laatste jaren vinden om en bij de 10.000 mensen de weg naar deze unieke locatie van dit gezellig festival. Jong en oud genieten zittend of rechtstaand op een natuurlijke helling van bekend en minder bekend, Belgisch en werelds muzikaal talent dat zich volledig laat gaan op en naast het podium, in en naast de vijver.
 
Het Vijverfestival staat elk jaar weer garant voor gevarieerde muziek op twee podia, een kleurrijke wereldmarkt met exotische hapjes en drankjes, randanimaties en workshops voor kinderen en jongeren, … en dat alles in een zomers en zuiders sfeertje.
Dit jaar kan de muziekliefhebber genieten van optredens van onder meer Customs, Das Pop, Team William, Rumble Jungle Orchestra, El Créme Glace Quès, La Chiva Gantiva en Merdan Taplak Orkestar.
Het Vijverfestival is nog steeds volledig gratis en vindt plaats op zaterdag 10 juli vanaf 14u in en rond het gemeentehuis van Dilbeek.
Meer info: www.vijverfestival.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2798   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2798  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.