Hiphop in Vlaanderen

De documentaire ‘Hiphop Staat Op’ geeft een uniek zicht op de verschillende elementen van hiphop in Vlaanderen. De documentaire probeert een beeld te schetsen van wat hiphop in Vlaanderen is, wat het betekent en hoe het zich ontwikkelt.
  • StampMedia ?Hiphop Staat Op? tracht een beeld te schetsen van wat hiphop in Vlaanderen is. StampMedia
‘Hiphop Staat Op’ heeft niet de pretentie om de volledige Vlaamse hiphopwereld te portretteren. Het is eerder een steekproef bij enkele gevestigde waarden, maar even goed bij opkomend talent.
Zo geven bijvoorbeeld DJ Grazzhoppa en TLP hun versie van de feiten, maar kijken we ook in de leefwereld van de jonge, maar zeer getalenteerde MC Cage.
Daarnaast wordt er een blik geworpen op hoe hiphop aan de man gebracht wordt door het zelfstandige label Eigen Makelij en de twee Vlaamse hiphop radio-iconen Lefto en Gus.
De documentaire werd gemaakt door Vincent Van Nauw, Melanie Vandenplas en Michaël Vanderleyden; drie jonge leeuwen uit de stal van het jongeren media-agentschap StampMedia.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2798   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2798  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.