Klinkers in Brugge

Van 25 juli tot 9 augustus vindt de veertiende editie van het stadsfestival Klinkers plaats in de historische binnenstand van Brugge. Het sfeerfestival neemt het publiek op sleeptouw langs een uitgebreid muzikaal parcours, met ondermeer het percussiecollectief Olodum, Milo, Amparanoia en Manu Chao-trompettist Roy Paci.
  • Klinkers Het festival strijkt neer in de historische binnenstand van Brugge Klinkers
‘Klinkers intiem’ handelt in vaste waarden als tango, flamenco en klezmer: een intieme, exclusieve en daarom ook betalende variant van Klinkers, op het binnenplein van Gruuthuse. Ook buitenbeentjes ‘Klinkende kroegen’ en de openluchtbioscoop eisen hun vertrouwde plekjes op in tal van Brugse kroegen en in het Astridpark.
Afsluiten doen we ook dit jaar in onvervalste stijl met de zevende editie van ‘Ballroom Brugeoise’. Met elf podia verspreid over de binnenstad, blíjft dit gratis dansfeest de grootste dansvloer van Vlaanderen.
Het volledige programma

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.