Met korting naar de unieke politieke comedyshow van Nick Revell en Lee Camp

Voor het eerst waagt het Juste Pour Rire festival in Brussel zich aan Engelstalige comedy en niet van de minste: twee politieke comedians van formaat, Nick Revell (UK) en Lee Camp (US), zorgen er met hun Transatlantic Fury voor dat comedy weer een mening mag verkondigen.

  • Nick Revell (UK) en Lee Camp (US)

Nick Revell (UK) wordt al jaren beschouwd als één van de beste satirici van Engeland. Hij was de bedenker van “Drop The Dead Donkey”, een sitcom die ook bij ons te zien was en die de draak stak met de sensatiezucht van de media. Hij is erg kritisch voor de Britse politieke klasse en het sudderende Britse neokolonialisme en beperkt zich grapgewijs dus niet enkel tot de obligate Thatcher-verwijzing.

Lee Camp (US) is één van de weinige Amerikaanse comedians die zich staande weet te houden in het Britse circuit en is daarnaast één van de luidste stemmen van de Amerikaanse Occupy-beweging. Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen in Boston was hij scherp voor de manier waarop de Amerikaanse politie de grondwet en de bijbehorende burgerrechten voortdurend met de voeten trad

Bovenal zijn beide heren scherpe, slimme comedians, er mag dus wel degelijk worden gelachen. Grijp deze unieke kans om beide heren aan het werk te zien: Brussel is de enige niet-Britse halte in hun tournee.

Meer info: www.justepourrirebrussels.com — http://leecamp.net — www.nickrevell.com

Praktisch

Vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei om 20u in de Kings of Comedy Club in Elsene (5 min. stappen vanaf Etterbeek station, meer info op www.kocc.be)

MO*lezers kunnen kaarten reserveren aan 11 i.p.v. 15 euro via een speciaal nummer: 0486/50.25.23 of via info@mooimooi.be. Vermeld duidelijk uw naam, het aantal tickets en de datum waarop u wil reserveren. Alle reservaties worden bevestigd. De plaatsen zijn erg beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

 

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.