Met korting naar Vlaanderens alternatieve reisbeurs

Reismarkt 2012

Op zondag 4 maart 2012 vindt in Brugge de 27ste editie van de Reismarkt plaats. Wegwijzer vzw, de organisator van de Reismarkt, biedt de lezers van MO* en de bezoekers van MO.be een kortingsbon van € 3 aan.

  • Print deze kortingsbon af en ga ermee naar de Reismarkt in Brugge.

Voor gepassioneerde reizigers is het op zondag 4 maart 2012 weer verzamelen geblazen in de Brugse Stadshallen. Op Reismarkt reiken ruim 200 enthousiaste informanten/reizigers tijdens een persoonlijk gesprek reistips aan over zowat alle bereisbare landen en reisformules. Ze maken je wegwijs in een stad, streek of land, informeren over vervoer en logies, geven hun reisroute door, delen met jou hun geheime slaap- en eetadresjes.

Blikvangers

Natuur & Avontuur in Europa, Ver & betaalbaar reizen en Met kinderen op reis. Dit zijn de drie blikvangers op Reismarkt 2012. Verder is er volop gelegenheid om budgettips te sprokkelen bij de informanten/reizigers.

Alle landen & reisformules

Uiteraard komen ook (bijna) alle andere landen en reisformules aan bod: wandelen, fietsen, reizen met kinderen, lang op reis, enzovoort. Op Reismarkt vind je bovendien informatiestanden van reisorganisaties/ticketshops, toeristische diensten, een verzekeringsmaatschappij, buitensportwinkel, een stand met kaarten en andere organisaties.  
Er is verder een doorlopend programma van gesprekken, interviews, workshops en beeldreportages.

JongerenReismarkt

De volledige benedenzaal van de Stadshallen wordt ingenomen door de JongerenReismarkt, met infostanden van jonge reizigers en jeugdorganisaties. Goedkoop transport en logies, liften, wild kamperen, couchsurfing, lang reizen, trekken, InterRail, inleefreizen, vrijwilligerswerk, taalreizen, uitwisseling, reizen begeleiden, georganiseerde jongerenreizen,… het komt allemaal aan bod. Op Reismarkt vind je ook een reiscafé (met happy hour) en een doorlopend programma van workshops. 

Korting van € 3

Lezers van MO* kunnen voor slechts € 7 (i.p.v. € 10) de Reismarkt bezoeken. Print deze webpagina uit en ga er op 4 maart mee naar de Stadshallen in Brugge. Veel reisplezier!

Praktisch

Waar? Stadshallen, Markt, Brugge
Wanneer? Zondag 4 maart 2012 van 10 tot 18 uur
Toegang: € 10; € 7 met kortingsbon / jongeren t.e.m. 25 jaar gratis toegang!
Meer info: http://www.wegwijzer.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.