Miss België Zeynep Sever gaat vreemd

Miss België Zeynep Sever heeft in Antwerpen het startschot gegeven voor de campagne ‘Ik ga vreemd’, waarmee VAKA/Hand in Hand oude en nieuwe Vlamingen wil verleiden om elkaar te ontmoeten aan de eettafel.
Zeynep Sever, op 23 december 2008 verkozen tot Miss België en zelf van Turkse origine, verleent haar steun aan het project en gaf mee het startschot voor de campagne.
Naast haar profiel vind je nog 50 andere bekende Belgen met een migratieachtergrond, zoals Tom Barman, Phara de Aguirre, Hadise, Stijn Stijnen en Sandrine Van Handenhoven,  terug op de website van Ik ga vreemd.
Samen met inburgerings- en diversiteitscentra, vluchtelingenwerkgroepen en opvangcentra voor asielzoekers creëerde de organisatie een ontmoetingsaanbod voor nieuwkomers en Vlamingen waarbij het accent ligt op samen eten. Aan tafel komen de tongen immers het makkelijkst los. Als extra smaakmaker ontvangen de deelnemers van zo’n ontmoeting een kadobon van Oxfam Fairtrade.
Een ontmoeting regelen kan op www.ikgavreemd.be.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2793   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2793  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.