MO*debat: Bloeddiamanten versus ontwikkelingsdiamanten

Van 5 tot 9 november verzamelt de top van de internationale diamantwereld in Brussel voor de plenaire vergadering van het Kimberley Certificatie Proces. Dit is een initiatief dat de krachten bundelt van de internationale diamantindustrie met de burgermaatschappij en de regeringen van meer dan zeventig landen, in de strijd tegen conflictdiamanten.
Broederlijk Delen, Fatal Transactions and MO* nodigen u van harte uit op een debat- en filmavond over de natuurlijke rijkdommen en ontwikkeling in Congo en Afrika.
Met: Axel Delvoie (adviseur Buitenlandse Zaken), Mark Van Bockstael (voorzitter Technical Committee - World Diamond Council), Marc-Olivier Herman (Broederlijk Delen), Dorothée Gizenga Ngolo (Programmamanager Partnership Africa Canada). Bert De Vroey (VRT-journalist) modereert het debat.

19.00 uur, BTC, Jacqmotte site, Hoogstraat 139, 1000-Brussel. Inschrijven is noodzakelijk. Mail silvia.schouppe@broederlijkdelen.be of schrijf naar MO*debat, Cel Communicatie, Huidevettersstraat 165, 1000-Brussel, fax 02.502.81.01

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 3195   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift