Mondiale zomerfestivals

MO.be heeft alle mondiale zomerfestivals verzameld op een handige pagina. In onze uitgebreide festivalrubriek vind je - naast een uitgebreide agenda - ook nieuws terug over welke artiesten naar de Belgische weiden komen afgezakt. Met Toumani Diabaté, die dit jaar op Folkfestival Dranouter staat, en andere artiesten, kan je interviews lezen.
Daarnaast hebben we alle festivals verzameld op een kaart van Google Maps, zodat je snel de weg terugvindt naar alle festivals in jouw buurt. Om in de sfeer te geraken verwijzen we je door naar de World Music Charts Europe, dat de beste wereldmuziek van het moment bundelt. Je kan ook jouw festivalfoto’s opsturen naar webredactie@mo.be. Wij verzamelen de beste inzendingen op onze site, de inzenders maken kans op een mooi fotoboek.
Tot slot maak je kans op een van de 30 duotickets die MO.be weggeeft voor het Comdeyfestival in Gent.
Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift