Tweede editie van Ecopop op 5 en 6 februari

In Kortrijk Xpo vindt dit weekend de tweede editie van Ecopop plaats, een bio-lifestylebeurs waarbij negentig standhouders voor een brede waaier aan lezingen en workshops zorgen. Ze willen bewijzen dat eco en bio ook leuk, hip, modern en sexy kan zijn.

De grote publiekstrekkers van het evenement zijn de ‘Invasie’, een collectief van designers dat werkt rond het thema ecovernieuwing, en de lancering van het ‘Ministerie van Ideeën’ door Low Impact Man Steven Vromman. Dat initiatief moet bijdragen aan een nieuwe manier van denken om de huidige en toekomstige uitdagingen aan te kunnen.

Daarnaast zijn er ook tal van kookdemonstraties, een ruilbeurs voor kleren en andere eco-evenementen. En last but not least kan de bezoeker natuurlijk terecht bij de negentig enthousiaste standhouders.

Zaterdag 5 en zondag 6 februari kan je van 10:00 tot 18:00 terecht in hall 1 van Kortrijk Xpo. Alle praktische informatie staat op www.ecopop.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 3306   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift