Unieke ontmoeting met Valentino Achak Deng, hoofdpersonage uit succesroman 'Wat is de Wat'

Vluchtelingenwerk organiseert op zondag 9 oktober in Antwerpen een ‘Meet&Greet’. Onder de slogan ‘Schrijf mee aan een nieuw verhaal’ wordt het een dag vol boeiende verhalen, workshops, randactiviteiten en een kinderhoek. Met als klap op de vuurpijl een ontmoeting tussen Valentino Achak Deng, minister van Buitenlandse zaken Steven Vanackere en auteur Joke Van Leeuwen.

  • BrokenSphere Valentino Achak Deng en Dave Eggers, auteur van het boek 'Wat is de Wat' over het leven van Deng BrokenSphere

11.11.11 organseert twee dagen voordien, op 7 oktober, een ontmoeting met  Valentino Achak Deng en MO* trakteert zijn lezers op een unieke gelegenheid om hem te ontmoeten. Deng is vluchteling uit Soedan en inspiratie voor het boek ‘Wat is de Wat’ van Dave Eggers. Deng vluchtte als kind van Soedan naar Ethiopië en werd in 2001 naar Amerika gevlogen om een nieuw leven te beginnen. Daar wordt hij het slachtoffer van racisme, hij wordt overvallen en in elkaar geslagen, belandt van het ene slecht betaalde rotbaantje in het andere, beleeft een door moord gesmoorde liefde.

Wie er bij wil zijn om Deng te ontmoeten, is welkom op vrijdag 7 oktober tussen 12u30 en 13u30 in de lokalen van 11.11.11 (Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel). Aanmelden op info@mo.be.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2968   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift