Wielen te huur

Van Zimbabwe tot Canada, in bijna alle landen ter wereld bestaan er fietskoeriers. Ze bezorgen op een efficiënte manier pakjes in allerlei grote steden zonder vast te rijden in ellenlange files. Rented Wheels is als Gentse fietskoeriersdienst al tien jaar lang de oplossing voor het milieuvriendelijk bezorgen van pakjes in het Gentse.
  • Bram Brusselmans Fietskoeriers: sneller en goedkoper. Bram Brusselmans
De voordelen van het kiezen voor de fiets in plaats van de wagen zijn de snelheid en de lage prijs. ‘Van vijf euro voor leveringen in Gent centrum tot negen euro voor de Gentse rand’, zegt Kristof Kesteloot, zaakvoerder van Rented Wheels.
Het aantal klanten van het bedrijfje groeit zienderogen en dat dankt het aan de vele mogelijkheden die de fietskoeriers bieden. ‘De aard van de bestellingen is bijzonder divers, zegt Kesteloot. ‘Dat gaat van de gewone brieven over broodjes tot zelfs bloedstalen voor de Gentse ziekenhuizen.’ De meeste klanten kiezen voor Rented Wheels omwille van de snelheid van de leveringen.
Het milieu is leuk meegenomen, maar niet vaak de hoofdzaak voor vele van de klanten. ‘Voor het imago van een bedrijf staat het natuurlijk altijd mooi indien je een milieuvriendelijke manier gebruikt voor je leveringen. Wat wel opvalt, is dat de laatste maanden steeds meer bedrijven gebruik maken van onze diensten. In tijden van crisis is de onterechte angst dat de pakjes beschadigd zouden raken blijkbaar niet zo groot’, besluit Kesteloot.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2793   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2793  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.