Groene generalist
An
Van Damme
Zeronaut

An Van Damme is nieuwsgierig naar de structuren en systemen die vorm geven aan onze samenleving, en vooral naar de mensen en organisaties die zaken in handen nemen en met vallen en opstaan iets nieuws boetseren dat beter past bij hoe we met de aarde en met elkaar willen omgaan.

Al even nieuwsgierig is ze naar de dieperliggende uitdaging: hoe veranderen we onze paradigma’s, ons collectief denken? Hoe realiseren we een cultuuromslag? Wat zijn onze dromen voor de 21ste eeuw en hoe brengen we die tot leven?

Ze is medebezieler van Transitie Vaartland, een klein maar groeiend burgerinitiatief in Willebroek, en geëngageerd in een handvol organisaties en initiatieven die vanuit verschillende invalshoeken werken aan een duurzame toekomst.

Ze is bio-ingenieur in de milieutechnologie met een doctoraat in de wetenschappen. Na een aantal jaren in een ingenieursbedrijf verkent ze nu bredere horizonten. 

Je kan An bereiken via anvandamme[at]gmail.com

alle artikels van An Van Damme

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.