Doe ook mee aan de World Blog Action Day !

Blog

Doe ook mee aan de World Blog Action Day !

Over de hele wereld zullen bloggers op 15 oktober aandacht besteden aan één onderwerp: het milieu. Stichting Milieunet doet uiteraard mee en roept hierbij elke blogger op om ook mee te doen. Er doen al 6000 blogs mee! Nederland is daarbij niet of nauwelijks vertegenwoordigd. Kijk op www.andersbekekenblog.nl voor meer informatie.

Een unieke samenwerking van bloggers over de hele wereld om op dezelfde dag één enkel onderwerp onder de aandacht te brengen. Elke blogger zal over het milieu schrijven op zijn eigen manier, gerelateerd aan hun eigen onderwerp. Het doel is iedereen in gesprek te krijgen over een betere toekomst en een duurzamer samenleving. Heb je een Hyve dan kun je natuurlijk ook mee doen. Idereen kan gewoon meedoen op 15 oktober. Op MSN, op een forum, discussiegroep, het maakt niet uit. Doe mee en laat op 15 oktober horen wat JIJ over het milieu wil zeggen.
Vind je Blog Action Day ook een goed idee? Stuur dan zoveel mogelijk van jouw kennissen, vrienden, relaties ook even een berichtje of stuur deze mail door. Bij voorbaat dank.