De geldstromen van MO*

Onze geldstromen gaan niet naar marketeers maar naar journalisten. Ons marketingbudget van 10.000 euro gebruiken we om 4 onderzoeksjournalisten te ondersteunen in alle hoeken van de wereld. Omdat wij de waarheid belangrijk vinden. Leer ze vandaag kennen, abonneer je op ons magazine en onze gratis nieuwsbrieven en volg hun dossiers.

Wij geloven gewoon dat innovatieve verhalen en sterke onderzoeksjournalistiek de beste manieren zijn om MO* te “verkopen”. Dus, in plaats van ons promotie- en marketingbudget te besteden aan een reclamecampagne, investeren we dat in sterke journalistiek.

Ondertussen zijn 4 journalisten aan de slag gegaan met een beurs van MO*. Kijk hieronder wie ze zijn en wat ze aan het onderzoeken zijn.

De resultaten van hun onderzoek verschijnen binnenkort op onze website. Hou dus de volgende weken en maanden onze website in de gaten om deze straffe onderzoeksdossiers te ontdekken, te lezen en mee te verspreiden.

Abonneer je op ons magazine, schrijf je in op onze gratis nieuwsbrieven en volg ons via Facebook en Twitter.

 

Fien Van den Steen

Fien Van den Steen onderzoekt hernieuwbare energie in Centraal-Amerika
 

5 topartikels per dag via MO*Daily

 

Hans Wetzels

Hans Wetzels onderzoekt ggo’s in Afrika
 

5 topartikels per dag via MO*Daily

 

Bram Cleys

Bram Cleys onderzoekt ontbossing in Congo
 

5 topartikels per dag via MO*Daily

 

Eva Huson

Eva Huson onderzoekt Iraaks Koerdistan
 

5 topartikels per dag via MO*Daily

 

 

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2795   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2795  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.