Er verandert veel op Facebook en dat heeft gevolgen voor MO*

Er gaat binnenkort behoorlijk veel veranderen op Facebook en dat heeft gevolgen voor MO*. Facebook wil meer betekenisvolle sociale interacties, wat betekent dat updates van vrienden en familie binnenkort prominenter aanwezig zullen zijn in jouw nieuwsfeed. Heel fijn! Maar dit heeft wél gevolgen voor onze Facebookpagina. Updates van de MO* Facebookpagina zullen minder vaak voorbij komen tijdens het scrollen door je nieuwsfeed en dat is natuurlijk jammer. 

Zo blijf je op de hoogte!

Zorg ervoor dat je de MO* Facebookpagina volgt en aangeeft dat je onze nieuwsberichten als eerste wilt zien in je nieuwsfeed. 

Ga naar de MO* Facebookpagina en klik op ‘volgen’ of ‘volgend’ (indien je onze pagina al volgt). Vervolgens klik je op ‘als eerste weergeven’. Zorg er ook voor dat meldingen op ‘aan’ staan. Dat is alles!

Op je smartphone werkt het precies hetzelfde. Ga naar de MO* Facebookpagina en klik op ‘volgen’ of ‘volgend’ (indien je onze pagina al volgt). Vervolgens klik je op ‘als eerste weergeven’. Zorg er ook voor dat meldingen op ‘aan’ staan. Nu mis je nooit meer een bericht van MO*! 

Daarnaast zijn wij ook actief op Twitter en Instagram en sturen wij ook elke dag en elke week nieuwsbrieven. Neem vooral een kijkje als je van al ons nieuws en onze activiteiten op de hoogte wilt blijven!

Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift