Exclusieve en gratis rondleiding op de tentoonstelling van EKKIZ op 22 juli of 19 augustus

Een exclusief aanbod voor geïnteresseerde MO*lezers. Kunstenaar EKKIZ stelt deze zomer zijn beelden en collages tentoon in Sint-Niklaas. Artecubelga. Beelden met echo’s uit het verre Cuba, puttend uit de historiek van het eiland, referend naar de santeria, de Yoruba-cultuur van de slaven.

  • © EKKIZ © EKKIZ
  • © EKKIZ © EKKIZ
  • © EKKIZ © EKKIZ
  • © EKKIZ © EKKIZ
  • © EKKIZ © EKKIZ

Ik wil graag de rondleiding volgen

Migratie en ecologie domineren in zijn beeldentaal. ‘Kunst kan niet onverschillig blijven’, o.c. SMAK-directeur Van Cauteren. Kunst als de nutteloze pleister op het bekende houten been. Plaaster voor breuken en hopeloze gevallen. Los casos perdidos. Rum en morfine. Arte como droga para sobrevivir

MO*lezers krijgen op zaterdag(namiddagen) 22 juli en 19 augustus een exclusieve rondleiding in het park van De Casino (Stationsstraat), de patio van Perron47 (Stationsstraat 47), de etalage van het Huis van de Mens (Stationsplein 22) en het atelier-galerij van EKKIZ. Mèt gratis mojito als afsluiter in het atelier-galerij.

Meer info over het werk van EKKIZ: www.ekkiz.com

Wil je er als MO*lezer graag bij zijn, vul dan het webformulier in en geef duidelijk aan op welke datum je wenst deel te nemen en met hoeveel personen.

© EKKIZ

 

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3181   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift