Vacature

MO* zoekt nieuwe zakelijk directeur (50%, v/m/x)

Ter vervanging van de huidige zakelijk directeur die in september 2020 afscheid neemt, rekruteert MO* een nieuwe zakelijk directeur (50%, v/m/x). Kandidaturen worden verwacht ten laatste op 15 februari 2020.

MO* is een journalistiek mediaproject over mondiale tendensen en lokale realiteiten overal ter wereld, gericht op een ruim en geïnteresseerd publiek. Met diverse journalistieke middelen maakt MO* de veranderende wereld begrijpbaar, ervaarbaar en hanteerbaar.

We zoeken een zakelijk directeur die kennis en ervaring heeft met begrotingen en financiële rapportage, subsidiedossiers en personeelszaken, die ideeën heeft om het verdienmodel steeds weer te optimaliseren en die goed vertrouwd is met de non-profitsector.

Ben je een enthousiast, nauwgezet en administratief sterk persoon met kennis van de mediaomgeving, die het 12-koppige team van MO* mee wil betrekken bij het opbouwen van een duurzame organisatie? Dan ben jij voor ons de geknipte v/m/x.

MO* biedt een halftijdse functie, verloond tegen het geldende barema (onder Paritair Comité 329.01), met extralegale voordelen (maaltijdcheques, woon-werkverkeer, dertiende maand, ICT-vergoeding, …). Een alternatief statuut is bespreekbaar. Werkplaats is Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel. Indiensttreding: (bij voorkeur) 1 augustus 2020.

Stuur tegen uiterlijk 15 februari 2020 je motivatiebrief samen met jouw cv t.a.v Lily Deforce, voorzitter van Wereldmediahuis vzw via voorzitter@mo.be. Discretie wordt verzekerd.

Een uitgebreide functiebeschrijving vind je in deze pdf.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 3233   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift