Laat ons snel iets weten!

MO* zoekt stagiairs voor deze zomer (v/m/x)

MO* is een journalistiek mediaproject over mondiale tendensen en lokale realiteiten overal ter wereld, gericht op een ruim en geïnteresseerd publiek. Met diverse journalistieke middelen maakt MO* de veranderende wereld begrijpbaar, ervaarbaar en hanteerbaar. Zowel in print als online.

Tientallen jongeren met journalistieke ambities liepen het voorbije decennium stage bij MO*. Voor sommigen was het een opstap naar mooi journalistiek werk elders, van knack.be, VRT en De Standaard tot de Huffington Post en Politico.

Deze zomer is er nog ruimte voor wie graag zijn of haar kans waagt in een mondiale journalistieke omgeving. Kennis van en betrokkenheid bij het wereldnieuws zijn voorwaarden. Goed en toegankelijk schrijven uiteraard ook.

Stuur je motivatiebrief en cv zo snel mogelijk naar info@mo.be. We nodigen je uit voor een schriftelijke proef en laten je op korte termijn weten of je deze zomer nog als stagiair aan de slag kan op onze redactie.

Wij zijn trouwens ook nog altijd voor het najaar op zoek naar stagiairs. En ook studenten met een achtergrond in marketing en communicatie zijn welkom. Wil je bijdragen aan het online bereik en de aanwezigheid van MO*magazine? Heb je zin om dit najaar enkele weken of maanden deel uit te maken van het online team van MO* en zo je studies te vertalen naar de werkvloer? Contacteer ons via info@mo.be

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3184   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift