Word nu proMO* en ontvang dit unieke boekje over écht nieuws!

In december lanceerden wij de campagne ik ben proMO* om zoveel mogelijk lezers te overtuigen om ons journalistiek project te ondersteunen met een maandelijkse of jaarlijkse financiële bijdrage. Al meer dan 100 lezers beslisten dat MO* ook hun journalistieke project is en werden proMO*. Daar zijn we natuurlijk al heel blij mee. 

Onze ambitie ligt echter nog hoger. We willen minstens 2500 lezers overtuigen om proMO* te worden: dan hebben we echt een lezerscommunity die er toe doet en dan staan wij financieel ook sterker om door te gaan met MO*magazine en MO.be.

Omdat je het wellicht nog even had laten liggen of misschien nog aarzelde om de stap te zetten, bieden we je nu een extra geschenk aan als je nu proMO* wordt: een boekje met bijdragen van onze journalisten over écht nieuws. Het gaat om hun persoonlijke reflecties op media en journalistiek die ze eind vorig jaar ook uitspraken tijdens onze MO*lezingen en MO*talks, evenementen die trouwens gratis toegankelijk zijn voor proMO*leden. 

Wil je ook het unieke journalistieke project van MO* mogelijk maken? Word dan proMO*. Als proMO* word je lid van onze community, mag je gratis naar al onze events, kan je in dialoog gaan met onze journalisten en – als je het nu doet - krijg je écht nieuws toegestuurd. Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar via www.mo.be/proMO

Ben je al proMO* (en dat is super!) en zou je graag ook de bundel écht nieuws hebben, dan kan je het gratis krijgen op een van onze volgende evenementen. Hou hiervoor de proMO*facebookgroep (en word lid als je dat nog niet deed) en de maandelijkse proMO*nieuwsbrief in de gaten.

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Inhoud van het boekje

Écht nieuws bestaat niet zonder actieve steun van échte lezers
Gie Goris

It’s the people, stupid!
Tine Danckaers

Fake news en Allochtonië
Samira Bendadi

Hoeveel echt slecht nieuws kunnen wij verdragen?
Stefaan Anrys

U dacht dat Fake News het probleem was? Dit is waar het echt om draait.
Tine Hens

‘Als het de democratie wil helpen, moet Facebook de media steunen’
John Vandaele

Te veel nepnieuws? Niet klagen, journalisten. Werken!
Pieter Stockmans

Écht nieuws versus goed gemaakte leugens, halve waarheden en ongegronde associaties
Gie Goris

Omslagillustratie: Klaas Verplancke

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3181   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift