Steun de journalistiek van MO*

Word proMO* en ontvang onze special over gender en onderwijs

Élk kind zit barstensvol talenten, voldoende om een leven mee door te komen. Die talenten moeten wel gevoed worden en kansen krijgen om te groeien.

We weten dat dit niet bij elk kind gebeurt. Dat is een trieste waarheid die alle landen verenigt. We weten dat meisjes, net als kinderen met meer zeldzame genderidentiteiten, er nog te vaak bekaaid vanaf komen en niet krijgen wat ze verdienen.

Maar de oplossing is lastiger dan simpelweg elk kind achter een lessenaar neerpoten.

Daarom hebben we ons in deze redactioneel onafhankelijke special, mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van VVOB vzw, verdiept in de vraag: wat moet er nog gebeuren om daadwerkelijk gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs voor elk kind te garanderen?

Want naast hun gender hebben ook de politieke en maatschappelijke context, de pandemie en bijhorende maatregelen, het wereldwijde economische systeem en hun woonplaats een impact op de kansen die jonge leerlingen krijgen om zich te ontwikkelen.

Als je proMO* wordt, krijg je een fysiek exemplaar van dit unieke magazine toegestuurd. Door proMO* te worden, maak je de journalistiek van MO* mee mogelijk. Word nu proMO* voor slechts € 4 per maand of € 50 per jaar.

Je voordelen als proMO*

  • je krijgt vier keer per jaar MO*magazine toegestuurd
  • je mag gratis deelnemen aan onze evenementen
  • je maakt kans op gratis tickets voor concerten, theatervoorstellingen, films, festivals en tentoonstellingen
  • je kan in dialoog gaan met onze journalisten via een exclusieve Facebookgroep
  • je ontvangt elke maand een nieuwsbrief van hoofdredacteur Jago Kosolosky met een blik achter de schermen en met meer info over je voordelen

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2836   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift