Damiaanactie

MO*magazine en de website MO.be worden uitgegeven door Wereldmediahuis vzw. Damiaanactie is een van de leden van Wereldmediahuis vzw.

Damiaanactie is een Belgische medische ontwikkelings-ngo actief sinds 1964. Een verschil maken in de wereldwijd strijd tegen lepra, tuberculose en andere typische armoedeziektes zoals leishmaniasis is haar missie. Dit doet ze door gezondheidszorg mogelijk te maken aan de hand van opleiding, onderzoek en gerichte medische acties. Maar ook door de bevolking te sensibiliseren en informeren, de re-integratie van patiënten te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat alle nodige middelen aanwezig zijn om ons doel te bereiken.  Damiaanactie vaart een pluralistische, onafhankelijke en apolitieke koers.

Contact

Damiaanactie
Website: www.damiaanactie.be 
Tel. +32 (0)488 62 56 45
Adres: Leopold II-laan 263, B-1081 Brussel
Onverschilligheid doodt, Damiaanactie geneest

Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift