fos

MO*magazine en de website MO.be worden uitgegeven door Wereldmediahuis vzw. fos-socialistische solidariteit is een van de leden van Wereldmediahuis vzw.

  • fos fos
  • fos fos
  • fos fos
  • fos fos
  • fos fos

Wie is fos?

fos-socialistische solidariteit is de Noord-Zuidorganisatie van de socialistische beweging in Vlaanderen. Onze partners in het Zuiden zijn organisaties van mensen die strijden voor hun rechten, voor waardig werk en hun recht op gezondheid. Daarin steunen we hen, samen met onze socialistische achterban in Vlaanderen. Want de sociale strijd, die is wereldwijd!

fos steunt MO* omdat…

Ons engagement in Wereldmediahuis is een van de manieren waarop wij werken aan sensibilisering. Dat is een belangrijk onderdeel van onze missie. Want de wereldwijde sociale strijd waar wij voor gaan, hangt af van kritische en correct geïnformeerde mensen.

Volg fos op…

Facebook-logo  kalender-icon

Contact

Grasmarkt 105/46
1000 Brussel
Tel: 02/552.03.00
Fax: 02/552.02.96
info@fos-socsol.be
www.fos-socsol.be
Rekeningnummer: 000-0000074-74 of IBAN BE16 0000 0000 7474 (BIC BPOTBEB1)

Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift