Stichting Liedts-Meesen

MO*magazine en de website MO.be worden uitgegeven door Wereldmediahuis vzw. De stichting Liedts-Meesen is een van de leden van Wereldmediahuis vzw.

Wat is de stichting Liedts-Meesen

De Stichting Liedts-Meesen ondersteunt allerhande initiatieven met speciale aandacht voor kunst, de rechten van de mens en het overschrijden van grenzen.

Eén van de langstlopende projecten is de jeugddienst www.habbekrats.be die zich richt op jongeren van 12 tot 25 jaar uit moeilijke doelgroepen. Habbekrats heeft ontmoetingshuizen in o.a. Gent, Antwerpen en Kortrijk.

Het belangrijkste initiatief van de Stichting is evenwel de historische site www.zebrastraat.be , waar sinds de renovatie in 2005 een experimentele mix bestaat: er vinden tentoonstellingen plaats, maar ook maatschappelijk relevante debatten, academische congressen en bijeenkomsten van bedrijven, en dit allemaal in een hedendaagse woonomgeving.

logo Liedts-Meesen

Liedts-Meesen steunt MO* omdat …

Er zijn in het Nederlandse taalgebied weinig tijdschriften die consequent verder kijken dan de eigen landsgrenzen en die aandacht hebben voor alle mensenrechten, ook als de verhalen door andere media niet interessant genoeg bevonden worden. MO* is dan ook een echte verrijking van het medialandschap.

Volg Liedts-Meesen op…

Facebook-logo Twitter-logo kalender-icon

Contact

Zebrastraat 32/001
9000 Gent
Tel: 0474 69 36 03
werner@zebrastraat.be
www.zebrastraat.be

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 3030   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 3030  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search For Common GroundSearch For Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.