Triodos Bank

MO*magazine en de website MO.be worden uitgegeven door Wereldmediahuis vzw. Triodos Bank is een van de leden van Wereldmediahuis vzw.

Triodos behoort tot de belangrijkste duurzame banken ter wereld. Het is onze opdracht om het geld te gebruiken ten voordele van een positieve sociale, ecologische en culturele verandering.

Triodos Bank NV, opgericht in 1980, is een onafhankelijke bank die staat voor duurzaam en transparant bankieren met vestigingen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland.

Triodos Bank financiert bedrijven, organisaties en projecten met een meerwaarde op sociaal, milieu en cultureel gebied daartoe in staat gesteld door spaarders en beleggers die kiezen voor een duurzame samenleving. De bank is wereldwijd een autoriteit op het gebied van microfinanciering in ontwikkelingslanden.

Volg Triodos Bank op …

Facebook logo  Youtube logo  Linked in Logo

Contact

Triodos Bank nv
Adres: Hoogstraat 139/3, 1000 Brussel
E-mail: info@triodos.be
www.triodos.be

Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift