Wereldsolidariteit

MO*magazine en de website MO.be worden uitgegeven door Wereldmediahuis vzw. Wereldsolidariteit is een van de leden van Wereldmediahuis vzw.

Wie is Wereldsolidariteit?

Werken aan sociale ontwikkeling, wereldwijd. Gericht op menswaardig werk en sociale bescherming voor iedereen. Daar is het Wereldsolidariteit (WS) om te doen.

Hiervoor ondersteunt WS lange termijnplannen van sociale bewegingen in het Zuiden: vakbonden, vrouwenorganisaties, jongeren- en ouderenbewegingen, mutualiteiten…, de partners van WS. Campagnes in België versterken hun werk. Doel: politieke resultaten boeken, verandering teweeg brengen. Want de prioriteiten van het Zuiden moeten op de agenda van politici en bedrijven. En actievoeren werkt: buitenlands huispersoneel heeft nu een erkend en beter statuut. Schone Kleren zijn een begrip bij consumenten én kledingbedrijven.

Waarom steunt Wereldsolidariteit MO*?

In een medialandschap waar buitenlandse berichtgeving en diepergravende journalistiek steeds meer onder druk staat, is MO* een absolute must. MO* staat voor kritische interviews, onthullende dossiers, verrassende foto-reportages, maar ook het zichtbaar maken van de strijd van ‘wereldverbeteraars’ en daarbij ‘de kracht van mensen samen’. Daarom kiest Wereldsolidariteit voor MO*.

Volg Wereldsolidariteit op …

Facebook-logo  RSS-logo  kalender-icon  job icon

Contact

Haachtsesteenweg 579
1030 Brussel
Tel: 02/ 246 36 71
Fax: 02/ 246 38 85
wereldsolidariteit@wsm.be
www.wereldsolidariteit.be
Rekeningnummer: BE96-7995-5000-0005

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Wil je dat MO* dit soort verhalen blijft brengen?
Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift

Word proMO* of Doe een gift