Alle #LuxLeaks-artikels gebundeld in één gratis MO*paper!

Meer dan 340 internationale bedrijven hebben confidentiële belastingafspraken afgesloten in Luxemburg. Daardoor konden ze hun wereldwijde belastingbijdragen flink reduceren. Dat blijkt uit een datalek van 28.000 pagina’s dat het International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) heeft onderzocht.

  • Alle artikels uit het #LuxLeaks dossier zijn nu ook gebundeld in een MO* paper.

 

MO*journalist Kristof Clerix, lid van ICIJ, werkte maandenlang op de Belgische documenten. Het resultaat daarvan leest u in het online dossier op MO.be. Alle artikels uit het dossier zijn nu ook gebundeld in een gratis te downloaden MO* paper.

MO* zoekt 7500 euro om extra onderzoeksjournalistieke tijd te creëren om #LuxLeaks op te volgen. Want de impact van onderzoeksjournalistiek is groot, maar de investering in tijd is dat ook. Doe mee, klik hier en stort uw bijdrage vandaag nog.

Over de MO*papers

MO*papers is een serie analyses die uitgegeven wordt door Wereldmediahuis vzw. Elke paper brengt fundamentele informatie over een tendens die de globaliserende wereld bepaalt. MO*papers worden toegankelijk en diepgaand uitgewerkt.

MO*papers worden niet in gedrukte vorm verspreid. Ze zijn gratis downloadbaar op www.MO.be/papers. Bij het verschijnen van een nieuwe paper wordt een korte aankondiging gestuurd naar iedereen die zich registreert op www.MO.be/papers.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 3306   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift