Word proMO*

Samen geven we mondiale journalistiek toekomst

© Brecht Goris

De redactie van MO* (vlnr.) Bernard Sintobin, Arne Gillis, Kilian Dejager, Tine Danckaers, Stefaan Anrys, Gie Goris, Tine Hens, John Vandaele, Samira Bendadi, Floris Van Cauwelaert, Pieter Stockmans en Jan Buelinckx

Beste lezer,

Vanaf 2017 krijgt MO*jaarlijks 150.000 euro minder subsidies. Een serieuze klap, maar we zijn daardoor niet uitgeteld. We blijven MO*: kritisch, belangrijk, onafhankelijk, mondiaal, betrokken. Voor ons zijn media meer dan een markt en is informatie niet vrijblijvend.

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is jouw steun meer dan ooit nodig. Daarom lanceren we het project: Ik ben proMO*.

Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* door een bijdrage van € 4/maand of € 50/jaar. Zo geef je de MO*journalisten en het unieke MO*project een stevige steun in de rug, en garandeer je mee dat honderdduizenden lezers op een kwalitatieve, betrouwbare en betrokken manier geïnformeerd blijven over onze snel veranderende wereld.

Je kan proMO* worden via www.mo.be/proMO.

Alvast bedankt!

Het team van MO*

 

 

 

 

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 3277   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift