09.03-11.05

SDG Masterclass (NL)

Wegens de succesvolle eerste twee reeksen van de SDG Masterclass organiseert CIFAL Flanders dit najaar met trots de derde reeks. Het concept blijft hetzelfde: in vier Nederlandstalige interactieve opleidingssessies leren bedrijven, overheidsagentschappen en academische instellingen om een efficiënt SDG-actieplan op maat van hun organisatie te ontwikkelen. 

Er wordt daarnaast dieper ingegaan op de link van de SDG’s met mensenrechten, ethiek, en goed bestuurlijk beleid. Na afloop van alle sessies ontvangen de deelnemers een officieel ‘UNITAR Training Certificate for Participation’. Meer informatie voor de SDG Masterclass vind je op de website. Inschrijvingen kan tot 6 maart. Wees snel want deelnemers die voor 17 februari registreren genieten van een vroegboekkorting!

Praktisch

Nog niet volledig overtuigd? CIFAL organiseert een online informatiesessie op 3 februari van 12u – 13u waarin zowel de SDG Masterclass als Updated Keynote Presentation worden toegelicht en vragen worden beantwoorden. Inschrijven hiervoor kan via deze link.

donderdag, 9 maart, 2023 - 09:00 tot donderdag, 11 mei, 2023 - 13:30