21.03-31.03

Unseen Asian Stories

21-31 maart, Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK), Leuven

Naar aanleiding van de Internationale Dag tegen Racisme organiseren Trill, Internationaal Comité, LEVL en Untold Asian Stories een tiendaagse rond Unseen Asian Stories. Deze editie gaat over zelfliefde en de impact van racisme op uw zelfbeeld.

Op 21/3 is er de vernissage van Chen Vandeput, Benina Hu, Emily Van Der Veer en Anneka Robeyns in het OPEK in Leuven. Deze vier artiesten zijn elk op hun eigen manier aan de slag gegaan met het thema ‘zelfliefde’ en geven hun eigen kijk daarop.

We starten om 19u met een welkomstwoordje en dan zullen de artiesten uitleg geven bij hun werken. De kunstwerken blijven 10 dagen hangen, dus wie er die avond niet geraakt, kan ze wel nog gaan bewonderen.

Op 31/3 is er een panelgesprek, ook in het OPEK in Leuven om 19u. Sophia, beleidsmedewerker bij LEVL, zal het gesprek leiden over de impact van racisme op ons zelfbeeld en de nood aan een cultuursensitieve geestelijke gezondheidszorg. In het panel zitten Chrostin (cartoonist en illustrator), Fei Lauw (hoofdredacteur bij Oxfam en columniste) en Ann Li (mede-oprichter van Untold Asian Stories).

Inkom is gratis! Inschrijven voor het panel kan via deze link: https://tickets.trill.be/event-date/609629 

dinsdag, 21 maart, 2023 - 19:00 tot vrijdag, 31 maart, 2023 - 19:00