Worthy of the Crown

Vlaams acteur Yemi Oduwale, zoon van een Belgische moeder en Nigeriaanse vader, trok voor een documentaire naar Nigeria.

Yemi Oduwale, Vlaams acteur en zoon van een Belgische moeder en Nigeriaanse vader, trok naar Nigeria om er zijn zieke grootvader te gaan bezoeken. Die wil dat Yemi hem opvolgt als lokale Chief van de Yoruba, één van de grootste stammen van West-Afrika.

De documentaire, die u op 30 augustus in avant-première kan gaan bekijken in De Roma, maakte Yemi samen met Gieljan Van Goethem, zijn beste vriend en cameraman, onder het toeziend oog van regisseur Roel Nollet. De trailer kan u hier bekijken. Om op de hoogte te blijven van nieuws over de film, houdt u Facebook in de gaten. U kan financiële steun aan het project geven via Indiegogo.

 

 

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2831   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

  • Hoofdredacteur MO*

    Jago Kosolosky (°1991) staat sinds 1 augustus 2020 aan het hoofd van MO* en MO.be. Hij volgde Gie Goris op, hoofdredacteur van MO* van bij het ontstaan van de publicatie in 2003.