Wat betekent het voor een kind om te moeten vluchten?

Duotickets te winnen voor de film “When Hitler stole pink rabbit”

Win een duoticket

MO* mag 5 duotickets weggeven voor de familiefilm “When Hitler stole pink rabbit” die vanaf 4 mei te zien is in de bioscoop.

Anna heeft het te druk met schoolwerk en vrienden om te beseffen dat de wereld op springen staat. Overal in Berlijn duiken posters op met de afbeelding van Hitler en de sfeer van oproer hangt in de straten. Wanneer haar vader, een joods journalist, verdwijnt en de familie halsoverkop moet vluchten uit Duitsland, beseft Anna dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Vanaf nu is ze een vluchteling, die nieuwe talen leert en nieuwe vrienden maakt. 

Deze ontroerende verfilming van het al even pakkende levensverhaal van bestsellerauteur Judith Kerr won ‘Beste langspeelfilm’ op het JEF festival van 2021. Het meeslepende drama van de oscarwinnende regisseur Caroline Link vertrekt vanuit de ervaring van het jonge hoofdpersonage.

De film zal vanaf 4 mei spelen in: UGC Antwerpen, UGC Mechelen, UGC Turnhout, Cinema Lumière Antwerpen, Cinema Lumière Brugge, Cinema Lumière Mechelen, Sphinx Cinema, Cinema ZED Hasselt, Cinema ZED Leuven, Kinepolis Antwerpen

Vul het webformulier in als je een duoticket wil winnen. De winnaars worden via e-mail verwittigd.

Bekijk hier de trailer

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3181   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift