Fomofilm augustus 2023

Win een duoticket voor de film “Memory Box” op 17 augustus in Cinema Sphinx Gent

Win een duoticket

Elk jaar worden overal ter wereld heel wat straffe films gemaakt. Veel van deze films geraken niet tot in onze bioscoopzalen. Fomofilm trekt naar verre oorden en gaat met veel zorg op zoek naar de meest unieke verhalen. Eenmaal thuis zet Fomofilm één film per maand in de schijnwerpers, één keer te zien op het grote scherm, overal in Vlaanderen en Brussel. 

In augustus is het de beurt aan Memory Box.

Maia voedt in Montreal haar tienerdochter Alex alleen op. Op kerstavond ontvangen ze een onverwachts pakketje met aantekeningen, videobanden en foto’s, die Maia in de jaren 80 naar haar beste vriend stuurde. Terwijl Maia weigert deze herinneringen weer op te halen, duikt haar dochter stiekem in haar verleden. Hierdoor ontdekt ze de woelige jeugd van haar moeder ten tijde van de Libanese burgeroorlog.

MO* mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van deze film op donderdag 17 augustus om 20u in Cinema Sphinx in Gent. Vul het webformulier in als je kans wil maken op een duoticket.

 

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2886   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift