Win een duoticket voor de film "What Will People Say"

Win!

Op woensdag 6 juni brengt Cinemien de film What Will People Say in de Belgische zalen. What Will People Say ging in wereldpremière tijdens het Toronto Filmfestival en was onlangs in ons land al te zien op het MOOOV Filmfestival. MO* mag 5 duotickets weggeven.

What Will People Say is de tweede langspeelfilm van de Noors-Pakistaanse regisseuse Iram Haq. De film sleepte ondertussen al zes keer de publieksprijs in de wacht.

Nisha is een meisje van zestien dat een dubbelleven leidt. Thuis bij haar familie is ze de perfecte Pakistaanse (schoon)dochter. Maar buitenshuis, bij haar vrienden, is ze een gewone Noorse tiener. Wanneer haar vader haar betrapt terwijl ze haar eerste vriendje kust, een Noor, valt Nisha’s leven in duigen. Om te voorkomen dat ze bezwijkt voor de onfatsoenlijkheid van het westerse leven, wordt ze gekidnapt door haar vader en wordt ze gedwongen om een nieuw leven te beginnen in Pakistan onder het toeziend oog van haar familieleden in Islamabad, die daar gebleven zijn in plaats van te emigreren naar Oslo.

What Will People Say, gebaseerd op Iram Haqs persoonlijke verhaal, is een ontroerend coming of age drama over de complexe relatie tussen een vader en een dochter. Het is het verhaal van een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden in het leven. In de hoofdrol maakt de 18-jarige Maria Mozhdah haar indrukwekkende acteerdebuut. Haar vader wordt gespeeld door Adil Hussain, die eerder acteerde een lange rij Indiase en internationale films zoals Life Of Pi.

De film is vanaf 6 juni te zien in de bioscoop. MO* mag 5 duotickets weggeven. Vul het webformulier in. De winnaars krijgen de tickets toegestuurd.

Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift