Win een duoticket voor de theatervoorstelling "Move (on)" van tg STAN en Kloppend Hert

 
1 Start 2 Complete

Win een duoticket!

Frank Vercruyssen en Jolente De Keersmaeker van tg STAN delen de scène met Btissame Bourrich, Evgenia Brendes, Olga Mouak, Atta Nasser, Haider Al Timimi, Youness Khoukhou en Gustavo Vieira.

Het vertrekpunt van ‘Move (on)’ is de ontmoeting van een groep spelers en performers die vanuit hun verschillende artistieke praktijk gezamenlijk op zoek gaan naar antwoorden op voor hen noodzakelijke vragen. 

tg STAN werkt hiervoor samen met nomadisch Kunstencentrum Moussem en Kloppend Hert. Vanuit een gedeelde liefde voor Arabische literatuur zal Moussem mee op zoek gaan naar een brede waaier van hedendaagse en klassieke teksten uit de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika).

Ook Kloppend Hert, het gezelschap rond Haider Al Timimi, is een belangrijke partner in deze creatie. Kloppend Hert streeft naar culturele hybriditeit, naar een grensoverstijgende ruimte waar meerdere invloeden kunnen samensmelten tot één geheel. Laat dat nu net zijn waar ‘Move (on)’ over gaat. Een match made in heaven dus.

Meer info vind je hier.

MO* mag 5 duotickets weggeven voor deze voorstelling op 7 maart om 20u15 in de Warande in Turnhout. Vul het webformulier in. De winnaars worden via e-mail verwittigd.

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Wil je dat MO* dit soort verhalen blijft brengen?
Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift

Word proMO* of Doe een gift