Kroonprins van de Afrobeat komt naar Turnhout

Win een duoticket voor het concert van Seun Kuti & Egypt 80 in Turnhout [geannuleerd]

Win een duoticket!

De tournée van Seun Kuti is geannuleerd.

Dichter bij de originele afrobeat kan je met Seun Kuti niet komen. Seun is immers de jongste zoon van de legendarische afrobeatpionier Fela Kuti. Als kind speelde hij al mee in de band van zijn vader, Egypt 80. Na de dood van zijn vader werd hij de frontman van Egypt 80. Na al die jaren is deze band nog steeds zijn begeleidingsband!

Seun slaagt er schitterend in om de muziek van zijn vader verder te zetten en te vernieuwen. Begin dit jaar verscheen zijn vierde album ‘Black Times’. Opnieuw is dat een ijzersterk album geworden vol groovy melodieën, opzwepende blazersarrangementen en vurige percussie die de schallende stem van Seun Kuti ondersteunen. Zijn militante actuele lyrics brengen de klassieke Egypt 80-sound naar het hier en nu.

Als één van de beste Afrikaanse bands mag je je aan een stomende set verwachten met wel vijftien muzikanten op het podium.

Info en tickets: warande.be

MO* mag 5 duotickets weggeven voor dit niet te missen concert op 30 november in de Warande in Turnhout. Vul het webformulier in. De winnaars worden via e-mail verwittigd.

Ik ben proMO*

Nu je hier toch bent

Om de journalistiek van MO* toekomst te geven, is de steun van elke lezer meer dan ooit nodig. Vind je dat in deze tijden van populisme en nepnieuws een medium als MO* absoluut nodig is om de waarheid boven te spitten? Word proMO*.

Wil je bijdragen tot de mondiale (onderzoeks)journalistiek in het Nederlandstalig taalgebied? Dat kan, als proMO*.

Wil je er mee voor zorgen dat de journalistiek van MO* mogelijk blijft en, ondanks de besparingspolitiek, verder uitgebouwd wordt? Dat doe je, als proMO*.

Je bent proMO* voor € 4/maand of € 50/jaar.

Word proMO* of Doe een gift