Win een duoticket voor Le Trio Joubran op 29 november in De Roma

  • © Le Trio Joubran © Le Trio Joubran

Win een duoticket!

Op vrijdag 29 november zijn in De Roma de broers Joubran te zien. Samir, Wissam en Adnan vormen samen Le Trio Joubran en zorgen keer op keer voor onvergetelijke concerten. MO* mag 5 duotickets weggeven.

Drie broers, drie ouds: Samir, Wissam en Adnan Joubran. De broers componeren al hun nummers samen en als ze bijeenkomen in de studio of op het podium klinken de drie solisten plots als één stem. In hun spel op de Arabische luit leggen ze hart en ziel.

De familie Joubran komt uit Nazareth in Palestina en bracht al verschillende generaties oudspelers voort. Bovenal is de muziek van het trio een verderzetting en demonstratie van een lange traditie. Door poëzie van Mahmoud Darwish op muziek te zetten, dragen ze nog meer de Palestijne culturele identiteit uit.

Sinds 2002 maakt Le Trio Joubran wereldwijd naam en faam. Zo stonden de drie broers al op het podium van het Olympia in Parijs en Carnegie Hall in New York. Live krijgt hun muziek nog meer diepgang door het samenspel en de improvisatie met een cellist en twee percussionisten.

MO* mag 5 duotickets weggeven voor dit concert op 29 november in De Roma in Antwerpen. Vul het webformulier in. De winnaars worden via e-mail verwittigd.

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Wil je dat MO* dit soort verhalen blijft brengen?
Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift

Word proMO* of Doe een gift