Cambio Vlaanderen bestaat 10 jaar

Cambio Vlaanderen bestaat 10 jaar. In heel België maken ruim 19.500 mensen gebruik van cambio, voor Vlaanderen zijn dat er een goeie 7.500.

Het autodeelbedrijf startte 10 jaar geleden in Vlaanderen_ initieel met 7 deelauto’s in Gent, maar ondertussen actief in 19 Vlaamse steden en gemeenten, met ruim 280 voertuigen verspreid over 135 standplaatsen.

coverbeeld

Gebruiksvriendelijk

Een deelauto haalt tot 10 wagens van de weg en creëert dus ook bijkomende parkeerruimte in de stad. Gebruikers reserveren 24/7 een wagen via de website, de Cambio-app of gewoon telefonisch en openen vervolgens hun toegewezen auto met een pasje. Naast de praktische ontzorging – je hebt geen parkeerproblemen, hoeft je niet bezig te houden met onderhoud en dergelijke en krijgt maandelijks een overzichtelijke factuur in de (elektronische) postbus – is het ook financieel voordelig om met Cambio te rijden_ tot 10.000 kilometer per jaar ben je goedkoper af ten opzichte van het bezit en gebruik van een eigen wagen.

Genetwerkte mobiliteit

SOW11 IMG_0234_miniature_psOok voor bedrijven kan Cambio een oplossing zijn_ werknemers worden aangemoedigd om gebruik te maken van een genetwerkte mobiliteit en de werkgever bespaart op poolwagens die regelmatig stilstaan en kan een steentje bijdragen aan de MVO doelstellingen van het bedrijf. Het aanbod van Cambio wagens biedt trouwens een oplossing voor elke mobiliteitsvraag_ van compacte stadswagens zoals een Smart of de elektrische iMiev, tot gezinswagens, breaks, bestelwagens en (in Gent) ook bakfietsen.

Fotowedstrijd

Om hun 10 jaren te vieren en de gebruikers in de bloemen te zetten organiseert het Cambio team een fotowedstrijd met het thema Autodelen en/of duurzame stedelijke mobiliteit in al z’n vormen. Post je foto op de Facebook van Cambio en maak kans op de hoofdprijs van 250 euro. Je kan ook mee stemmen, bijvoorbeeld op de foto die zeronaut.be instuurde.

IMAG0072

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3190   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift