ColaLife: bakken frisdrank als distributienetwerk voor levensmiddelen

bike

Ken je de Coca-Cola test? Neen. Tim Butcher, journalist en auteur van Blood River, stelt zich regelmatig de vraag_ “Hoe snel kan ik een coca cola verkrijgen?” en in quasi alle uithoeken van de wereld geraakt hij in een mum van tijd ook effectief aan een cola. Al te vaak is het zelfs eenvoudiger om een frisdrank te bemachtigen dan pakweg medicijnen.

Daar wil ColaLife een antwoord aan bieden door het wereldwijde distributienetwerk van Coca Cola te gebruiken om ook levensmiddelen te transporteren over heel de wereld. Het idee bestaat al langer, maar krijgt de laatste maanden meer en meer snelheid en steun. Zo is er nu de Kit Kamoya die perfect pas in een standaard krat en alle nodige middelen bevat om diarree te behandelen.

Doelstelling om dit product echt te lanceren in 2013 na een aantal positieve prototypes in 2012. Hoe het systeem werkt en hoe de Kit Kamoya er uit ziet, kom je te weten in onderstaande filmpjes.

http://www.vimeo.com/61315023

http://www.youtube.com/watch?v=C9w1IN2Gq0c

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2886   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift