EVA vzw lanceert 'Kook het Voort'-app

Bij EVA vzw had men het al langer begrepen_ Je eet niet enkel vegetarisch uit gezondheidsoverwegingen, of omdat het beter is voor de planeet, voor mens, dier of voor je portefeuille. Het is ook verleidelijk! Met de nieuwe campagne ‘Kook het Voort’ wordt samen veggie eten een feestje. Het concept is even simpel als aantrekkelijk_ Je schrijft je in via de Facebook-app, te vinden op www.kookhetvoort.be, bepaalt vervolgens of je meteen een ‘Kook het Voort’ etentje organiseert of eerst wil deelnemen aan één van de gratis workshops van EVA. In het eerste geval prik je een datum voor een etentje en kiest één van de 10 Kook het Voort gerechten, of bepaalt welk van je eigen favoriete veggie gerechten je wil klaarmaken, nodigt dan minimum 3 Facebookvrienden uit, en voilà, het proeven, genieten en delen kan beginnen. En zeg nu zelf, wat is er mooier dan samen koken en eten!

Zin in meer? Op het einde van een Kook het Voort zorg je er als gastvrouw of –heer voor dat je genodigden er elk op hun beurt één organiseren. Zet je dan ook nog een foto van je etentje op Facebook, dan maak je kans op mooie prijzen. Op de Facebook-App volg je hoeveel mensen jij hebt laten ‘voort koken’, maar ook hoeveel water, CO2 en dieren je daarmee hebt gespaard.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2938   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift