‘Onbetaalbaar’ blaast oude voorwerpen nieuw leven in

Onbetaalbaar - http_//www.facebook.com/ONBETAALBAAR/photos_stream

Afgedankte meubels, een halve deur of gedateerde prullaria hoeven niet onmiddellijk op straat te belanden. ‘Onbetaalbaar’ gaat ermee aan de slag en recycleert ongewenst materiaal tot nieuwe objecten die een nieuw verhaal vertellen. Na een eerste, succesvolle pilootversie in Antwerpen trekt het collectief nu ook op 30 december met een ‘Veiling Der Dingen’ naar Oostende.

Een creatief leger van vaklui geeft ieder voorwerp een nieuwe identiteit, met een paspoort. Op die manier brengt ‘Onbetaalbaar’ mensen bij elkaar om opnieuw na te denken over materialen en objecten. Ze streven naar een ‘gezond’ materialisme’ dat emotie met zich meedraagt, dat niet zomaar een product is van onze consumptiemaatschappij, maar dat ons doet nadenken over de waarde van een voorwerp, ook wanneer dat schijnbaar is afgeschreven.

Veiling Der Dingen

De afgelopen weken zamelde het collectief al heel wat afdankertjes in om ze te verwerken in een atelier in De Grote Post. U kan er zelf nog terecht tot eind dit jaar om er uw eigen spullen binnen te brengen. Op 30 december ziet u het resultaat van tijdens de ‘Veiling Der Dingen’ en kan u zelf een bod uitbrengen. De opbrengst ervan vloeit terug naar het atelier dat hoopt een zelfbedruipend economisch systeem te creëren.

Praktische informatie

  • Wanneer: van 21/12/12 tot 30/12/12, alle dagen van 10u tot 22u (Veiling vindt plaats op 30/12/2012 om 18u
  • Waar: CC de Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18/a, 840 Oostende
  • http://www.facebook.com/ONBETAALBAAR

Onbetaalbaar - http_//www.facebook.com/ONBETAALBAAR/photos_stream Onbetaalbaar - http_//www.facebook.com/ONBETAALBAAR/photos_stream Onbetaalbaar -http://www.facebook.com/ONBETAALBAAR/photos_stream

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3181   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift