Wie wint prijs beste Belgische duurzaamheidsrapport?

LOGO_Rapport_Q¡OKOp twee december gaat de inmiddels jaarlijkse uitreiking voor het beste Belgische duurzaamheidsrapport door. Oorspronkelijk bekroonde de award enkel de milieurapporten van grote ondernemingen, maar sinds kort kan elke organisatie met activiteiten in België deelnemen, indien ze rapporteert over haar triple bottom line (economie, sociaal, milieu). Dit jaar zijn er maar liefst 57 deelnemers in vier categorieën: grote organisaties, KMO’s, NGO’s en een categorie ‘andere’, die o.a. scholen en organisaties van maatschappelijk nut bundelt.

Naast de award is ook getracht om het evenement duurzaam in te kaderen. Bij de keuze van de locatie is rekening gehouden met milieunormen en de bereikbaarheid van openbaar vervoer. De catering biedt vooral bio- en lokale producten aan, terwijl de gebruikte materialen grotendeels afbreekbaar zijn of geschikt voor hergebruik. Over de winnaars en het verloop van de ceremonie leest u deze week meer op Zeronaut.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2886   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift