Protestdag tegen EPA's

Meer dan 150 organisaties, coalities en netwerken roepen op tot een wereldwijde dag van protest tegen de Economische Partnerschapsakkoorden (EPA’s) op donderdag 27 september. Het is dan vijf jaar geleden dat de Europese Unie met de ACP-landen begon te onderhandelen over de EPA’s.
Om 10.30 uur vindt in Brussel een actie plaats voor het gebouw van het Directoraat-Generaal Handel van de Europese Unie. De actievoerders zullen dozen vol Europese producten die de toegang tot een Afrikaanse markt blokkeren weghalen en daarmee een gigantisch “Stop EPA”-logo opbouwen.

Veelgestelde vragen over EPA’s
Wat zijn EPA’s? Wie is er bij betrokken? Wat is het probleem met de huidige samenwerking? Hoe wil de Europese Unie dat oplossen? En waarom tegen eind 2007 al?

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2793   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2793  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.