MO*auteurs

MO*redactie

De redactie van MO* vormt het hart van MO.be. De specialisaties van de leden van deze kleine ploeg vullen elkaar thematische en geografisch perfect aan.

Hoofdredacteur MO*

Jago Kosolosky (°1991) staat sinds 1 augustus 2020 aan het hoofd van MO* en MO.be. Hij volgde Gie Goris op, hoofdredacteur van MO* van bij het ontstaan van de publicatie in 2003.

Midden-Oosten en Migratie

Johannes is journalist en schrijver. Zijn interesse gaat vooral uit naar politiek verzet, in al zijn vormen. Talen zijn een uit de hand gelopen hobby.

Globalisering, wereldpolitiek, Oost-Azië

John Vandaele bericht over de sociale, ecologische, economische en bestuurlijke aspecten van globalisering.

Digitaal redacteur

Justine Corrijn (zij/haar) is een ontwerpster met een passie voor onderzoeksjournalistiek.

Europese Unie en Oost-Europa

Pieter Stockmans volgt het mondiale optreden van de Europese Unie, het Europese vluchtelingenbeleid, de evoluties in Midden-Europa en de regio ten oosten van de EU.

Midden-Oosten & migratie

* stond mee aan de geboortewieg van MO* in 2003
* expertise: Arabische wereld & migratie
* geboren en getogen Mechelaar

Diversiteit en Noord-Afrika

Samira Bendadi schrijft voor MO* over minderheden en migratie in de samenleving en de regio Noord-Afrika.

Contact: samira.bendadi@mo.be

Communicatieverantwoordelijke & redactiesecretaris

Jan Buelinckx werkt bij MO* als communicatieverantwoordelijke en redactiesecretaris.

Webredacteur

Kilian werkt als webredacteur voor de website van MO* en houdt mee een oogje in het zeil om de website op technisch en inhoudelijk vlak draaiende te houden.

MO*columnisten

De diverse ploeg MO*columnisten kijkt met een scherpe blik vanuit verrassende perspectieven naar de actualiteit en onze maatschappij.

MO*ontwikkelaars

De MO*ontwikkelaars zijn academici en experts met bewezen competentie die duiding geven bij en commentaar op ontwikkelingssamenwerking.

MO*bloggers

De MO*bloggers zijn ontwikkelingswerkers, langetermijntrekkers, durvers, academici, studenten en al dan niet tijdelijke emigranten die schrijven over hun ervaringen, impressies, bedenkingen en avonturen in de wereld. Ook interesse om te bloggen? Neem contact met ons op!